Foodimpuls

We leveren een groot assortiment (h)eerlijke en unieke food en non-food producten, maar zijn geen gewone versgroothandel. In onze benadering is de consument het middelpunt! Wij vinden dat de consument moet kunnen kiezen voor goede, lekkere én duurzame producten. Met alles wat wij doen, willen we samen met onze klanten de consument bereiken. Wij geloven in klantvriendelijkheid en aandacht voor topkwaliteit met een flinke dosis innovatie.

Dit doen we als bedrijf met alle medewerkers samen, ieder met zijn of haar eigen expertise. Onze teams staat voor kwaliteit, persoonlijke service, rendement en samen sterk.

Foodimpuls vrachtwagens

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Natuurlijk wordt er hard gewerkt binnen ons bedrijf in Heerenveen, maar dat doen we allemaal samen en we kijken dan ook zeker naar elkaar om. Als familiebedrijf doen we dat al sinds 1965. Daar zijn we best wel trots op. Daarnaast kijken we graag naar wat jíj nodig hebt in je functie: waar ben je goed in, wat vind je leuk om te doen en waar wil je beter in worden? Zo kan iedereen zich op zijn of haar manier ontwikkelen. Want we houden het werk graag persoonlijk!

Heb je ondertussen trek gekregen en wil je meer proeven van Foodimpuls? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een persoonlijke kennismaking. Écht iedereen is welkom bij ons.

Meer weten over ons familiebedrijf?
Neem een kijkje op onze website!